Lastun hallitus 2020

fullsizeoutput_1eae

Hallitus 2020

fullsizeoutput_1f1e

Waltteri Moilanen

Heipä hei!

Oon vuoden 2020 Lastun hallituksen puheenjohtaja sekä liikuntavastaava. Mielelläni otan vastaan uusia ehotuksia lajikokeiluiksi ja ylipäätään vastailen mieluusti kysymyksiin Lastuun liittyen! Saa tulla juttelemaan ihan muutenki vain, vaikkei olis ees asiaa. Minut löytääki helepoiten kahvikupponen käessä Lovisasta ☕

Oon tosiaan Rovaniemeltä kotosin ja opiskelen kolmatta vuotta pääaineena yleinen kasvatustiede. Vapaa-ajalla jos en juo kahvia niin valmennan itsepuolustusta, tanssin, soittelen kitaraa ja laulelen! Ootan myös innolla kaikkia tulevia tapahtumia, nähhään siellä 👋🏼

fullsizeoutput_1f51

Vilja-Maria Mutka

Heippa!
Minä oon Vilja-Maria ja oon kolmannen vuoden opiskelija. Oon kotoisin täältä Rovaniemeltä ja oon nyt toista vuotta hallituksessa, tällä kertaa varapuheenjohtajana. Toimin samalla kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaavana eli suunnittelen yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa opiskelijoille muun muassa ympäristöaiheisia teemapäiviä. Kotikaupungissani tykkään kevät hangista ja kesäisin yöttömistä öistä!☀️

Kiva että kävit tutustumassa meihin täällä Lastun omilla nettisivuilla ja lukaisehan mitä meidän muut hallituksen jäsenet puuhailevat hallituksessamme!☺️

fullsizeoutput_1eeb

Ilona Riihimäki

Moikka!
Mä oon Ilona ja oon toisen vuoden opiskelija Karjaalta. Toimin tällä kaudella hallituksen rahastonhoitajana ja tapahtumavastaavana yhdessä Eevin ja Miljan kanssa. Pidän siis huolen Lastun talousasioista sekä tapahtumavastaavien kanssa tapahtumien järjestämisestä ja ideoinnista. Jos ideoita ja ajatuksia tapahtumia varten herää, olisi niistä kiva saada kuulla! Ideoita, ajatuksia voi kertoa esimerkiksi sähköpostilla, Lastun somekanavien kautta tai vaikka törmätessä ylpällä😊

iriihima@ulapland.fi

fullsizeoutput_1f00

Eevi Huttunen

Moi!
Oon Eevi ja oon toisen vuoden opiskelija ja nyt myös ensimmäistä kertaa hallituksessa mukana. Oon kotoisin Tampereelta ja olikin tosi jännittävää lähtee Rolloon missä en ollu koskaan aikasemmin ees käynyt! Hallituksessa toimin yhtenä tapahtumavastaavista Ilonan ja Miljan kanssa ja lisäksi toimin sihteerinä. Olisikin kiva kuulla mitä kaikkia toiveita ja ideoita teiltä löytyy tapahtumia varten joten tulkaa ihmeessä kertomaan kaikki mahdolliset ehdotukset ja toiveet🤩

eehuttun@ulapland.fi

fullsizeoutput_1f16

Elina Vaaranmaa

Moikka! Mun nimi on Elina, oon kolmannen vuoden opiskelija ja alunperin kotoisin Seinäjoelta. Toimin hallituksessa Specia- ja SKOL- ja työelämävastaavana. Vastuuni on siis edistää opiskelijoiden tietoutta kasvatustieteilijöiden työelämästä ja järjestää jäsenistöllemme erilaisia työelämätapahtumia. Vapaa-ajalla tykkään käydä erilaisissa opiskelijatapahtumissa, salilla sekä kahvitella kavereiden kanssa. Jos tulee jotain kysyttävää, voi laittaa viestiä evaaranm@ulapland.fi tai muuten vain tulla rupattelemaan asiasta kuin asiasta😊

fullsizeoutput_1ef5

Anni Palkonen

Hei kaikille, täällä kirjoittelee Anni ja olen kolmannen vuoden yleisen kasvatustieteen opiskelija. Alun perin olen lähtöisin Helsingistä. Vapaa-ajalla minut löytää todennäköisesti ulkoilemasta, salilta, kirpparikierroksilta, kotoa kisu kainalossa tai ystävien kanssa istumasta iltaa. Tykkään pitää itseni kiireisenä, mutta olen myös hyvä ottamaan välillä ihan rennostikin 😊

Kipinä lähteä hallitustoimintaan mukaan syttyi toimiessani opiskelijatuutorina. Tämän vuoden hallituksessa toimin toisena edunvalvojana. Laitappa siis rohkeasti viestiä, mikäli havaitset epäoikeudenmukaisuutta tai sinulla on huomautettavaa esimerkiksi kurssiin, opetukseen tai tiedonkulkuun liittyen, niin saadaan asiat hoidettua kuntoon! Edunvalvonnan lisäksi toimin tuutorvastaavana, eli opastan, autan ja tuen Lastun uusia opiskelijatuutoreita tehtävässään 😊

fullsizeoutput_1f07

Matilda Tammi

Hellou! Mä oon Matilda ja toimin hallituksessa nettisivu-, viestintä- ja haalarimerkkivastaavana. Eniten mun toiminta näkyy viikoittain lähetettävässä viikkokirjeessä, johon kerään aina ajankohtaisimmat jutut tiedotettavaksi lastulaisille.  Jos siis tulee mitään kysyttävää tai ideoita liittyen esimerkiksi viikkokirjeeseen tai somesisältöön, niin olkaa rohkeasti yhteydessä! Muutenkin jos törmäillään niin saa moikata ja tulla juttelemaan. :)

Oon tokan vuoden opiskelija, muutin siis Rovaniemelle viime syksynä Turusta. Ihastuin tähän kaupunkiin täysin! Vapaa-ajalla tykkäänkin käydä ulkona kävelemässä näissä upeissa maisemissa, kutoa ja nähdä kavereita.

mtammi@ulapland.fi

fullsizeoutput_1f17

Sofia Suves

Hejsan! 😊 Mun nimi on Sofia, oon toisen vuoden opiskelija ja kotosin Espoosta. Hallitushommissa nyt ensimmäistä kertaa ja kovin innolla odotan mitä kaikkea onkaan tiedossa. Toimin hallituksessa edunvalvojan hommissa. Mua voikin bongailla Loviisassa kaffekupposen ääreltä, niin jos vain on jotain mielen päällä tai ihan muuten vain haluaa höpötellä, niin rohkeasti vain kiskasemaan hihasta😊Vapaa-ajalla mua voi bongailla lenkkeilemässä saksanpaimenkoirani kanssa ja toki silloinkin saa liittyä seuraan!

fullsizeoutput_1f0e

Milja Nieminen

Hellou! Mä oon Milja, kolmannen vuoden lastulainen ja ekaa kertaa hallituksessa! Nopee tinderbiomainen esittely: Reissaan väliä ROI-TKU, viini ja matkustelu lähellä sydäntä 🤪
Ja sitten asiaan: Sain niinkin mainiot pestit hoidettaviksi kuin kansainvälisyysvastaava ja tapahtumavastaava! Tapahtumavastaavana toimin yhdessä Eevin ja Ilonan kanssa ja onkin mahtavaa päästä järkkäilemään yhessä kaikkia erilaisia tapahtumia! 😎 Stay tuned 👀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s