Lastun hallitus 2020 esittäytyy

fullsizeoutput_1eae

Hallitus 2020

fullsizeoutput_1f1e

Waltteri Moilanen

fullsizeoutput_1f51

Vilja-Maria Mutka

Heippa!
Minä oon Vilja-Maria ja oon toisen vuoden opiskelija. Oon kotoisin täältä Rovaniemeltä ja oon nyt toista vuotta hallituksessa, tällä kertaa varapuheenjohtajana. Toimin samalla kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaavana eli suunnittelen yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa opiskelijoille muun muassa ympäristöaiheisia teemapäiviä. Kotikaupungissani tykkään kevät hangista ja kesäisin yöttömistä öistä!☀️

Kiva että kävit tutustumassa meihin täällä Lastun omilla nettisivuilla ja lukaisehan mitä meidän muut hallituksen jäsenet puuhailevat hallituksessamme!☺️

fullsizeoutput_1eeb

Ilona Riihimäki

Moikka!
Mä oon Ilona ja oon ensimmäisen vuoden opiskelija Karjaalta. Toimin tällä kaudella hallituksen rahastonhoitajana ja tapahtumavastaavana yhdessä Eevin ja Miljan kanssa. Pidän siis huolen Lastun talousasioista sekä tapahtumavastaavien kanssa tapahtumien järjestämisestä ja ideoinnista. Jos ideoita ja ajatuksia tapahtumia varten herää, olisi niistä kiva saada kuulla! Ideoita, ajatuksia voi kertoa esimerkiksi sähköpostilla, Lastun somekanavien kautta tai vaikka törmätessä ylpällä😊

iriihima@ulapland.fi

fullsizeoutput_1f00

Eevi Huttunen

Moi!
Oon Eevi ja oon ensimmäisen vuoden opiskelija ja nyt myös ensimmäistä kertaa hallituksessa mukana. Oon kotoisin Tampereelta ja olikin tosi jännittävää lähtee Rolloon missä en ollu koskaan aikasemmin ees käynyt! Hallituksessa toimin yhtenä tapahtumavastaavista Ilonan ja Miljan kanssa ja lisäksi toimin sihteerinä. Olisikin kiva kuulla mitä kaikkia toiveita ja ideoita teiltä löytyy tapahtumia varten joten tulkaa ihmeessä kertomaan kaikki mahdolliset ehdotukset ja toiveet🤩

eehuttun@ulapland.fi

fullsizeoutput_1f16

Elina Vaaranmaa

Moikka! Mun nimi on Elina, oon toisen vuoden opiskelija ja alunperin kotoisin Seinäjoelta. Toimin hallituksessa Specia- ja SKOL- ja työelämävastaavana. Vastuuni on siis edistää opiskelijoiden tietoutta kasvatustieteilijöiden työelämästä ja järjestää jäsenistöllemme erilaisia työelämätapahtumia. Vapaa-ajalla tykkään käydä erilaisissa opiskelijatapahtumissa, salilla sekä kahvitella kavereiden kanssa. Jos tulee jotain kysyttävää, voi laittaa viestiä evaaranm@ulapland.fi tai muuten vain tulla rupattelemaan asiasta kuin asiasta😊

fullsizeoutput_1ef5

Anni Palkonen

Hei kaikille, täällä kirjoittelee Anni ja olen toisen vuoden yleisen kasvatustieteen opiskelija. Alun perin olen lähtöisin Helsingistä. Vapaa-ajalla minut löytää todennäköisesti ulkoilemasta, salilta, kirpparikierroksilta, kotoa kisu kainalossa tai ystävien kanssa istumasta iltaa. Tykkään pitää itseni kiireisenä, mutta olen myös hyvä ottamaan välillä ihan rennostikin 😊

Kipinä lähteä hallitustoimintaan mukaan syttyi toimiessani opiskelijatuutorina. Tämän vuoden hallituksessa toimin toisena edunvalvojana. Laitappa siis rohkeasti viestiä, mikäli havaitset epäoikeudenmukaisuutta tai sinulla on huomautettavaa esimerkiksi kurssiin, opetukseen tai tiedonkulkuun liittyen, niin saadaan asiat hoidettua kuntoon! Edunvalvonnan lisäksi toimin tuutorvastaavana, eli opastan, autan ja tuen Lastun uusia opiskelijatuutoreita tehtävässään 😊

fullsizeoutput_1f07

Matilda Tammi

Hellou! Mä oon Matilda ja toimin hallituksessa nettisivu-, viestintä- ja haalarimerkkivastaavana. Eniten mun toiminta näkyy viikoittain lähetettävässä viikkokirjeessä, johon kerään aina ajankohtaisimmat jutut tiedotettavaksi lastulaisille.  Jos siis tulee mitään kysyttävää tai ideoita liittyen esimerkiksi viikkokirjeeseen tai somesisältöön, niin olkaa rohkeasti yhteydessä! Muutenkin jos törmäillään niin saa moikata ja tulla juttelemaan. :)

Oon ekan vuoden opiskelija, muutin siis Rovaniemelle viime syksynä Turusta. Ihastuin tähän kaupunkiin täysin! Vapaa-ajalla tykkäänkin käydä ulkona kävelemässä näissä upeissa maisemissa, kutoa ja nähdä kavereita.

mtammi@ulapland.fi

fullsizeoutput_1f17

Sofia Suves

fullsizeoutput_1f0e

Milja Nieminen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s