Häirintäyhdyshenkilötoiminta

Sofialle ja Minnalle voit kertoa, jos olet havainnut esimerkiksi kiusaamista, epäoikeudenmukaisuutta, syrjintää, tai jos muuten vain jokin asia mietityttää ja häiritsee. Älä pelkää tai jännitä yhteydenottoa! Asiat pysyvät luottamuksellisesti yksityisinä. 

06C485AA-976E-498A-9663-6BBAFE19C804

Meihin voi ottaa yhteyttä s-postitse:

Sofia Suves ssuves@ulapland.fi

Minna Metsola mimetsol@ulapland.fi

Lisäksi voit laittaa viestiä esim. Facebookissa, tai tulla aina juttelemaan, kun törmää yliopistolla tai eri tapahtumissa!

 

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilöt:

Aatu Puhakka                                                                                                                   edunvalvonta@lyy.fi                                                                                                                            045 138 4190 

Emmi Saastamoinen                                                                                                       hairinta@lyy.fi                                                                                                                                      050 329 6759

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s