Hallitus 2018

miiaMiia Heininen – Puheenjohtaja ja kansainvälisyysvastaava

Hei vaan kaikille, mie olen Miia ja tänä vuonna minulla on kunnia olla Lastun hallituksen puheenjohtaja. Olen 23-vuotias neljännen vuoden yleisen kasvatustieteen opiskelija. Tänä syksynä olisi hallitushommien ohella tarkoitus aloittaa myös projekti nimeltä gradu! Mulle saa aina tulla juttelemaan kaikissa Lastuun liittyvissä asioissa, oli kyseessä sitten millainen asia tahansa. Juttelemaan saa tulla myös ihan muuten vaan, ei oikeastaan tarvi olla välttämättä mitään kummempaa asiaa. :) Yliopistolta minut bongaa parhaiten kirjastosta tai syömästä! Varsinkin kinkkuaurapastapäivänä varma sijaintini lounasaikaan on Lovisan pöydän ääressä.

elviira
Elviira Rahkia – Varapuheenjohtaja ja rahastonhoitaja

Morjens! Oon Elviira, toisen vuoden opiskelija sekä hallituslainen ja tänä vuonna toimin hallituksessa varapuheenjohtajana sekä rahastonhoitajana. Lastu vei niin sanotusti mukanaan tän turkulaisen jo fuksivuonna, jolloin olin ahkerasti touhuilemassa jos minkäkinlaisissa tapahtumissa. Innostus ei suinkaan vieläkään ole loppunut: voisin kuvailla itseäni järjestötoimijasieluksi, jonka on vaikea pitää näppejänsä erossa näistä puuhista! :-D Vapaa-ajalla tykkään keittää kaffenplöröt, kattella sarjoja, urheilla sekä nähä kavereita.

annar
Anna Ruohola – Sihteeri, edunvalvoja ja liikuntavastaava

Heippa! Olen Anna, ensimmäisen vuoden opiskelija ja toimin tämän vuoden hallituksessa sihteerinä, edunvalvojana ja liikuntavastaavana. Minut voi mitä todennäköisemmin tavata Ounasvaaralla laskettelemassa lumilaudalla, aina silloin kun opiskeluiltani ehdin! Olen aika ylpeä, että uskallan jo harjoitella muutamaa temppua parkissa enkä ole toistaiseksi rikkonut raajojani! Siitä minulla onkin yllättävää kokemusta elämäni aikana, sillä olen muun muassa murtanut reisiluuni. Toivottavasti sellaista ei enää sattuisi, *koputtaa puuta*. Lasketteleminen oli kuitenkin yksi suurimmista syistä, miksi olin iloinen päästessäni opiskelemaan Rovaniemelle. Jos siis sinulla on toiveita liikuntatapahtumiin liittyen, tulehan nykäisemään hihasta, niin pyrin toteuttamaan villeimmätkin ideat mahdollisuuksien mukaan! :-)

emmi
Emmi Rantamäki – Viestintävastaava ja tapahtumavastaava

Hei! Olen Emmi, ensimmäisen vuoden kasvatustieteiden opiskelija ja tuore rovaniemeläinen. Toimin hallituksen viestintä- ja tapahtumavastaavana. Pohjoisessa opiskelussa parasta on tiivis yhteisö ja rento ilmapiiri!

simo
Simo Kaarlejärvi – Edunvalvoja ja tuutorivastaava

Hejsan! Olen Simo Kaarlejärvi, 2. vuoden opiskelija, 23v Seinäjokelaistunut paluumuuttaja ja toimin Rovaniemen Lastun hallituksessa edunvalvonta- ja tuutorivastaavana. Hauskaakin hauskempana faktana voin kertoa itsestäni sen, että olen kahviaddikti viimeiseen pisaraan.

annaa
Anna Aaltonen – Tapahtumavastaava ja kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaava

Moi! Oon Anna ja ensimmäisen vuoden kasvatustieteiden opiskelija. Muutin viime syksynä eteläisestä Suomesta tänne pohjoiseen, ja oon viihtynyt erittäin hyvin! Oon useimmiten iloinen ja hyväntuulinen, ja tykkään viettää kavereiden kanssa paljon aikaa. Tän vuoden hallituksessa toimin tapahtumavastaavana sekä kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaavana. Mukavaa kevättä kaikille ja tsemppiä opintoihin! :)

reettaReetta Vuorinen – Työelämä- ja SKOL-vastaava

Mä oon Vuorisen Reetta ja oon tullu Rovaniemelle syksyllä -16 Satakunnan sydämestä Kokemäeltä. Syntyny oon Etelä-Pohjanmaalla, Evijärvellä. Osoite on ollut vuosien varrella siellä sun täällä ja myös Afrikassa oon pyörähtäny asumassa. Oon aikuinen alanvaihtaja ja toivon että opiskelun myötä löytyy uusi ammatti vielä ennen eläkeikää! Mulla on aikuisia poikia ja kolme pientä mummin murua ilostuttamassa elämää opiskelun ohella! Harrastan – tai harrastaisin jos – ulkoilua kävellen, vaeltaen, hiihtäen ja lasketellen ja sisätiloissa luen ’aivot narikkaan -rikosromaaneja’. Olis kivaa ehtiä myös ompelemaan, leipomaan, rakentamaan nukkekoti ja kaikkee muuta, mutta just nyt ei pysty! Hallituksessa mä vastailen Eevin kanssa työelämä/specia sektorista ja itekseni viel skol puolesta! Oon tosi innostunut hallitustyöstä kivassa porukassa! Lapsena mä harrastin omituisten asioiden syömistä; esim. hakaneulat ja pikkurahat katosi kirjaimellisesti ’parempiin suihin’.

rosaRosa Silvennoinen – Tapahtumavastaava

Moi! Oon Rosa ja ensimmäisen vuoden opiskelija. Toimin hallituksessa yhtenä tapahtumavastaavista yhdessä Anna A:n ja Emmin kanssa. Tarkoituksena siis järkkäillä kaikkea kivaa ohjelmaa teille pitkin kevättä ja syksyä! Tulkaa kertomaan jos on jotai toiveita.  :-) Rollossa parasta on kaikki uudet ihmiset ja kaverit.

Maija Nyman

Haalarimerkkivastaava.