Mikä Lastu?

Rovaniemen Lastu ry on Lapin yliopiston kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen ja mediakasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö. Meidät tunnistat opiskelijakekkereissä oransseista haalareista, jotka eivät varmasti hämärälläkään jää huomaamatta!

Lastun opiskelijoista valmistuu kasvatustieteen maistereita. Valmistuneet kasvatustietelijät voivat työllistyä esimerkiksi erilaisiin opetus-, hallinto-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Myös tutkimustyö, konsultointi sekä johto- ja esimiestehtävät voivat olla osa kasvatustieteilijän työkuvaa. Työnantajana voivat toimia esimerkiksi yritykset, järjestöt sekä valtio tai kunta.

Ainejärjestön tehtävänä yliopistoyhteisössä on toimia jäsentensä äänitorvena sekä tarjota virkistäytymismahdollisuuksia. Lastun edustajat käyvätkin aktiivisesti LYY:n jaostoissa pysyäkseen selvillä ja tiedottaakseen esimerkiksi koulutus- ja sosiaalipoliittisista asioista. Teemme myös yhteistyötä ammattiliitto SPECIAn kanssa, ja SPECIA-illoissa tutustutaan työelämän koukeroihin.

Tapahtumia ei sovi myöskään unohtaa; Lastu järjestää vuoden aikana monenlaista kivaa jäsenilleen. Tapahtumat-kohdasta ja Facebookista löydät uusimmat tapahtumat kuten haalaribileet, peli-illat tai vaikka viini- ja juustoillan unohtamatta myöskään liikuntaa ja raitista ilmaa, joista lastulaiset nauttivat yhteisvoimin pesäpallon ja mäenlaskun merkeissä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s