Hallitus 2017

hallituskuvat_erika2
Erika Kerkelä
Puheenjohtaja

Olen Erika, 22-vuotias toisen vuoden mediakasvatuksen opiskelija ja kotoisin täältä Rollosta. Lastun hallituksessa oon toiminu fuksisyksystä asti sihteerinä ja viimevuonna myös viestintävastaavana. Tänä vuonna sain kunnian toimia puheenjohtajana. Haluan kehittää Lastun toimintaa entistäkin paremmaksi, sillä Lastun ja lastulaisten ansiosta olen itsekin nähnyt kotikaupungin täysin uusin silmin. Järjestöhommien ja opiskelun ohella olen myös töissä kultasepänliikkeessä. Kaikkien velvollisuuksien ohella vapaa-ajalla liikun mahdollisimman monipuolisesti ja matkustaminen on myös lähellä sydäntä. Fun fact: Oon syntyny Norjassa ja ennen yliopistoa opiskelin Oulun ammattikorkeakoulussa liiketaloutta!


hallituskuvat_elviira

Elviira Rahkia
Varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja, vapaa-ajanvastaava

Olen Elviira, 20-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija suoraan Suomen Turusta. Hallitustoiminnassa olen ollut tiiviisti mukana jo lukioaikoinani, joten en voinut olla tarttumatta mukaan tähän hienoon mahdollisuuteen yliopiston ainejärjestöhommien parissa. Lapin yliopiston parhaimpia puolia ovat mielestäni sen pienuus sekä rento ja avoin ilmapiiri. Opiskelu on ihmisen parasta aikaa!


hallituskuvat_siina

Siina Heimo

Olen toisen vuoden opiskelija, ja toista kautta Lastun hallituksessa. Yliopistolta minut voi bongata todennäköisimmin Petronellan vihreiltä keinutuoleilta ja vapaa-aikanani kuntosalilta tai lenkkipoluilta. Nautin aurinkoisesta säästä, hyvästä ruoasta ja irtokarkeista.


hallituskuvat_sini
Sini Grönberg
Sihteeri, liikuntavastaava

Toimin hallituksemme sihteerinä ja liikuntavastaavana. Sihteerinä laadin kokouksissa pöytäkirjat, ja liikuntavastaavana ideoin ja järjestän erilaisia liikuntatapahtumia. Jos teillä on toiveita liikuntatapahtumista, niin ideoita otetaan vastaan ilomielin. Pääasia olisi, että saataisiin mahdollisimman paljon ihmisiä liikkeelle! 🙂


hallituskuvat_laura

Laura Rajaniemi
Edunvalvoja

Heippa kaikille! Täällä kirjoittelee Laura ja oon toisen vuoden opiskelija. Ikää on kertynyt mittariin 20 vuotta ja olen kotoisin Turun kupeesta. Tänä vuonna pyörähti mun toinen hallituskausi liikkeelle ja toimin hallituksessamme edunvalvojana yhdessä Miian kanssa!  Edunvalvojana pyrin huolehtimaan siitä, että opiskelijoiden ääni tulee kuuluviin yliopistolla. Edunvalvonta on tärkeä osa meitä kaikkia ja me tarvitaankin just sun apua myös! Jos huomaat epäkohtia opiskeluissa tai muissa asioissa niin ota muhun tai Miian rohkeasti yhteyttä. Me ollaan just suo varten ❤


hallituskuvat_miia

Miia Heininen
Edunvalvoja, viestintävastaava

Hei! Mun nimi on Miia ja olen kolmannen vuoden opiskelija. Hallituksessa olen edunvalvoja yhdessä Lauran kanssa ja lisäksi olen myös viestintävastaava. Minulta voi siis kysyä kaikesta edunvalvontaan ja Lastun viestintään liittyvistä asioista tai tulla vaikka ihan muuten vaan juttelemaan 🙂 Yliopistolta minut bongaa parhaiten kirjastosta tai syömästä! Parasta Lapin yliopistossa minun mielestäni on mahdollisuus suorittaa opintoja yli tiedekuntien rajojen, sekä ihanan leppoisa tunnelma.


hallituskuvat_aliisa

Aliisa Hellström
Vapaa-ajanvastaava

Moikka! Mä oon Aliisa, tokan vuoden opiskelija ja kotoisin Espoosta. Alotin nyt hallituksessa tapahtumavastaavana eli hauskanpito on lähellä sydäntä. Tykkään myös ulkoilusta ja suklaasta, mutta kauhuleffat kammottaa enemmän kuin mikään muu… Toivoisin, että tuut lähestymään mua, Veeraa tai Elviiraa, jos on jotakin tapahtumatoiveita tai ideoita! Näin saadaan meidän kaikille yhteisen Lastun tapahtumista vieläkin parempia 😉


hallituskuvat_veera
Veera Nieminen
Vapaa-ajanvastaava

Moikka! Mun nimi on Veera Nieminen. Oon 20-vuotias ensimmäisen vuoden opiskelija. Toimin tapahtumavastaavana. Mulle saa tulla ehdottelemaan kaikenlaisia tapahtumaideoita! Lapin yliopisto yllätti mut positiivisesti. Täällä on mukava opiskella ja ehdottomasti paras puoli on yliopiston koko. Meitä on sen verran vähän täällä, että saadaan pidettyä läheinen yhteys ainejärjestöjen välillä.


hallituskuvat_antti

Antti Huhtanen
Kehitysyhteistyö- ympäristö- ja kansainvälisyysvastaava

Hello eli hei! Nimi on Antti ja oon lähtöisin Suomen Texasista eli Etelä-Pohojammaalta. Kasvatustieteiden opintoja on takana ruhtinaallisen lukuvuoden verran, ja tänä vuonna tittelinä on kansainvälisyys-, kehitysyhteistyö- ja ympäristövastaava. Monta hienoa sanaa peräkkäin, mutta käytännössä tarkoituksena on kansainvälisyyden lisääminen ja ympäristön huomiointi.


hallituskuvat_malva
Malva Envall
Työelämä- ja Speciavastaava

Olen Malva Envall, toisen vuoden mediakasvatuksen opiskelija. Hallituksessa toimin työelämä ja Specia-vastaavana. Lapin yliopistossa kaikkein huipuinta on vihreät tuolit, simpukkapastapäivät ja kaverit ympäri Suomea.


hallituskuvat_jasim

Jaasim Sarker
Vapaa-ajanvastaava, kansainvälisyysvastaava

Moikka, mie olen Jasim. Kotoisin maailman toiselta puolelta eli Bangladeshista. Opiskelen mediakasvatustieteen maisteriksi. Tosi hienoa olla mukana Lastun hallituksessa ja omiin tehtäviini kuuluu vapaa-ajan toiminta, eli tapahtumat ja kansainväliset asiat.